EcoVitka

  • Címlap
    Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
  • Kategóriák
    Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
  • Címkék
    Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Szerzők
    Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
  • Csoportblogok
    Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.
  • Archívum
    Archívum Korábbi bejegyzések listája
  • Bejelentkezés
    Login Login form

Kérj és megadatik

Beküldve - - - Talaj
  • Betűméret: Nagyobb Kisebb
  • 1906 megjelenés
  • 10 hozzászólás
  • Nyomtatás

Úgy érzem, egy különleges csodának lehetek részese. Alig egy hét alatt összegyűlt a hiányzó keret a nagy tanulmányúthoz. Csodálatos érzéssel tölt el a sok kedves szó és támogatás amit kaptam.

a1sx2_Thumbnail1_crowdfunding.png

 

Többen jeleztétek, hogy szerettetek volna adományozni, de mire eljutott hozzátok a hír, már teljesült a cél. Ez ne akadályozzon meg abban, hogy te is részesévé válhass a projeknek. Ugyanis a múlt héten Elaine felajánlotta, hogy vegyek részt vele másik két, rövidebb kurzuson és töltsek el vele egy hetet a farmján. Ez bizony rengeteg fejtörést okozott és okoz még most is. Oké, szívesen megyek, de miből? Kiszámoltam, hogy egy extra 600 dollárt kell elővarázsolnom. Szóval most ezen filózom már napok óta. Tervezek, hánykolódom az ágyban. Eszem a kefét.

A rövidebb műhelyeken való részvétel azzal az előnnyel járna, hogy személyesen megtapasztalhatom azt ahogyan ő csinálja és mi az amit egy rövid kurzusba belevesz. Ez sokat segítene itthoni, néhány napos kurzusok szervezésében.

Eltölteni vele egy hetet a farmján? Hú, azt meg hihetetlenül megtisztelőnek érzem és egy felfoghatatlan tanulási lehetőségnek gondolom.

Szóval így áll a kampány. Ha van kedved, inspirációd, még van 2 nap az adományozásra. Ha úgy érzed, hogy a fentebb vázolt dolgoknak van létjogosultsága, akkor hatalmas örömmel fogadom a hozzájárulásod:

https://life.indiegogo.com/fundraisers/vitalia-on-a-soil-microbiology-mission

 

Szerettel,

Vitka

0
Címkék talajtan tanfolyam
Miről szól ez a blog? Itt azokkal a gondolataimmal és élményeimmel találkozhatsz, amelyek valamiért kikívánkoznak belőlem. Mesélek a PerMaLom tanyáról, ahol egy sokrétű élettér kialakításához használjuk a permakultúra tervezési rendszerét. Olykor indíttatást érzek arra, hogy egy-egy angol nyelvű irományt lefordítsak. De sokszor azt is megosztom, ami éppen motoszkál a fejemben. Ha leírom, az nekem is segít tisztába tenni a gonolataimat. Éppen ezért, amit itt olvasol, az egy pillanatnyi állapotot tükröz. Amint a gondolatok szavak formájában megjelennek a monitoron – a születésük pillanatában – el is évülnek. Meghalnak és újjászületnek minden pillanatban, amikor új tapasztalattal, ismerettel gazdagodunk. Tehát arra kérlek, hogy ne vegyél mindent készpénznek abból, amit itt olvasol. Amit nyújtani szeretnék, az a gondolatok felébresztése, inspiráció. Izgalmas időket élünk, melyben egy közös álmodásra és dialógusra invitállak.


“Egy ember álma, az csak egy álom.
Az együtt álmodás egy új valóság kezdete.”
F. Hundertwasser

Hozzászólások

  • ecovitka
    ecovitka 2015 márc. 24, kedd

    Új fejlemény

    Szóval az éjjel meg hánytam vetettem magamban ezt a sztorit és most úgy áll a helyzet, hogy csak Elain farmjára megyek. Ez így sokkal realisztikusabb, költséghatékonyabb és a lehető legtöbb hasznos eredmény is ebből születik.
    De vajon mit fogunk csinálni ezen a farmon?
    A tervezési folyamatba csöppenek bele. Talajt vizsgálunk, mikroszkópozunk, a komposztáló rendszert, swalek és a növények ültetési helyét tervezzük meg. Izgiii!!!

  • Luti
    Luti 2015 márc. 25, szerda

    RE:Új fejlemény

    Mennyi kellene ahhoz, hogy Elain farmjára el tudj menni 1 hétre?

  • ecovitka
    ecovitka 2015 márc. 25, szerda

    RE:RE:Új fejlemény

    Szia Luti, Köszönöm a kérdésed.
    A repjegy kb. $200 extra, mint amit eredetileg beterveztem.
    A reptérről a farm közelébe (ami a világ végén van persze) és visszajutni $100 körül lesz (de ezt még pontosan meg kell kérdeznem a shuttle busz szolgáltatótól).
    Úközben merülhet fel még kaja és szállás költség, ami kb. $100. (Egy éjszakát meg kell szállnom Sacramentoban, mert éjjel ér be a gép, 24 óra repülés után, de ezt próbálom couchsurfinggel megoldani)
    Szóval remélem 400 dollárnál nem lesz magasabb a többletköltség. Elaine farmján a munkámért cserébe kapok szállást és kaját.

  • Luti
    Luti 2015 márc. 25, szerda

    RE:RE:RE:Új fejlemény

    Tehát, ha jól értem, akkor $1360 a cél?

  • Luti
    Luti 2015 márc. 25, szerda

    Bocsánat

    760 + 400 = 1160 a cél?

  • Vendég
    Horváth László 2015 márc. 25, szerda

    motya

    Kedves Vitka!
    Magam is hasonlóan gondolkodom a talajokról, mint Te, éppen ezért is szeretném támogatni az utadat.Amennyiben elküldenéd a címedet, tudnálak támogatni egy kis pénzmaggal.Rózsaszín csekken történne mindez.Barátsággal.Motya

  • ecovitka
    ecovitka 2015 márc. 25, szerda

    RE:motya

    Kedves László.
    Köszönöm a feljanánlást. Kérlek írj egy üzenetet az ecovitka kukac permaforum.hu-ra és küldök egy címet :)

  • ecovitka
    ecovitka 2015 márc. 25, szerda

    RE:RE:RE:Új fejlemény

    Luti, Igen. Az az érzésem, hogy ha 1160 összejön, abból már biztonságban kijön az extra utazás is :)

  • glazbox
    glazbox 2015 ápr. 29, szerda

    Szia, ez melyik cofounding site?

  • ecovitka
    ecovitka 2015 máj. 05, kedd

    indiegogo life

Hozzászólás

Vendég 2024 márc. 28, csütörtök