Úgy érzem, egy különleges csodának lehetek részese. Alig egy hét alatt összegyűlt a hiányzó keret a nagy tanulmányúthoz. Csodálatos érzéssel tölt el a sok kedves szó és támogatás amit kaptam.

a1sx2_Thumbnail1_crowdfunding.png

 

Többen jeleztétek, hogy szerettetek volna adományozni, de mire eljutott hozzátok a hír, már teljesült a cél. Ez ne akadályozzon meg abban, hogy te is részesévé válhass a projeknek. Ugyanis a múlt héten Elaine felajánlotta, hogy vegyek részt vele másik két, rövidebb kurzuson és töltsek el vele egy hetet a farmján. Ez bizony rengeteg fejtörést okozott és okoz még most is. Oké, szívesen megyek, de miből? Kiszámoltam, hogy egy extra 600 dollárt kell elővarázsolnom. Szóval most ezen filózom már napok óta. Tervezek, hánykolódom az ágyban. Eszem a kefét.

A rövidebb műhelyeken való részvétel azzal az előnnyel járna, hogy személyesen megtapasztalhatom azt ahogyan ő csinálja és mi az amit egy rövid kurzusba belevesz. Ez sokat segítene itthoni, néhány napos kurzusok szervezésében.

Eltölteni vele egy hetet a farmján? Hú, azt meg hihetetlenül megtisztelőnek érzem és egy felfoghatatlan tanulási lehetőségnek gondolom.

Szóval így áll a kampány. Ha van kedved, inspirációd, még van 2 nap az adományozásra. Ha úgy érzed, hogy a fentebb vázolt dolgoknak van létjogosultsága, akkor hatalmas örömmel fogadom a hozzájárulásod:

https://life.indiegogo.com/fundraisers/vitalia-on-a-soil-microbiology-mission

 

Szerettel,

Vitka