Permakonyha
Csoportblogok
Permakonyha
A permakonyha blog a természetközeli és egészségre törekvő táplálkozással és életmóddal foglalkozik. Terveink szerint megjelennek itt bevált receptek, csábító "illatos" fényképek, közös főzések beszámolói, feldobott témák kidolgozása, életmódhoz kapcsolódó gyakorlatok és minden ide vágó ügy, amely valamelyikünk vagy mindannyiunk tapasztalata vagy megoldásra váró feladata.
A PermaBlog-on foglalkozunk azzal, hogy hogyan termesszük meg az élelmünket, és azzal is, hogy miként hasznosítsuk újra, azt ami már nem kell. A komyhában ezt a két területet kötjük össze, hiszen ennünk is kell, ahhoz, hogy termelni és komposztálni tudjunk. Vagy fordítva? Vagy ez egy körforgás?
A lényeg: Itt szó lehet mindenről, ami egy búzaszemmel megtörténhet artása pillanatától vagy egy érett paradicsommal történhet miután leszedtünk addig a mozzanatig, amikor a kompsztos vedret ürítjük.
Ha vannak tapasztalataid, melyek mindannyiunk számára hasznosak lehetnek, ne habozz csatlakozz a dialógushoz! Szeretettel látunk téged is ebben a közös tanulásban.
Kötény, fakanál és irány a permakonyha!