juhuhuuuuuuuuuuu
ez erdekes...siman vizben megfozve olyan mint a tokmag, fuszerzve elkezd olyan lenni mint a bab...szerintem az elkovetkezo napokban ahogy a ho eltunik elkezdek gledi magokat tuuurni es kiserletezni..ha holna, nem jelentkeznek, akkor megsem eheto a magja
Ha nem lesz semmi mellekhatasa, akkor viszont a lehetosegek tarhaza van ebben a kis magban. Lencsenek lett elkeszitve most, na annak nem eppen lett finom, de "babfasirtnak" siman el tudom kepzelni , jooool megfozve, de a hetvegen csilisbab is keszul majd belole es babfozelek is...
leszedve 3-4mm vizben kb 6-8mmm re duzzad meg es egy resze mar hideg vizben is megpuhult annyira, hogy a nyersen evo tarsaink is akar keszithetnek belole jo dolgokat, plane, ha ledaraljak es ugy kotyvasztanak majd
Bolyky szerintem felveheted a listara a gledi magokat..es ami extra , hogy barhol elofordul, varosokban erdokben...ez a mag amit most szedtunk tavaj ota a foldon fetrengo tokjaiban siman elvolt esoben , napsutesben, 3 honapnyi hoban...ezt keves eheto zoldseg tudja ...
ha megmaradok holnap, akkor imadom ezt a kis tulelo magocskat