Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Házi kenyérsütés

Házi kenyérsütés 8 éve 4 hónapja #16124

  • AttilaK
  • AttilaK profilkép
  • TÁVOL
  • Platinum Boarder
  • Hozzászólások: 682
  • Köszönetek száma: 318
Kovásznál nagyon fontos, milyen környezetben keletkezik, milyen vad baktérium és gombafajok alakítják ki a biológiáját. Majd kóstold meg egy eldugott erdélyi völgyből származó, hosszan kovászolt kenyerem, olyat biztos nem ettél még :cheer:
Nem az a beteg, aki nem alkalmazkodik egy abnormális világhoz.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Házi kenyérsütés 8 éve 4 hónapja #16125

  • bedoattila
  • bedoattila profilkép
  • TÁVOL
  • Expert Boarder
  • Hozzászólások: 149
  • Köszönetek száma: 47
AttilaK: székely vagyok :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Házi kenyérsütés 8 éve 4 hónapja #16141

  • ecovitka
  • ecovitka profilkép
  • TÁVOL
  • Administrator
  • Hozzászólások: 1176
  • Köszönetek száma: 530
kovibali beküldte:
No, ez már jobb lett, de még van mit fejleszteni! :)


kenyer_2015-10-18.jpg


Kb így néztek ki Gergő első kenyerei 5-6 éve :)
Arra jöttünk rá, hogy a liszt minősége kulcsfontosságú. Egyszerű bolti fehér lisztből Gerinek sose sikerült igazán jó kenyeret sütnie.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Beküldte: ecovitka. Indoklás: kivettem az idézetből, amit én írtam
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldal elkészítésének ideje: 0.146 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum