Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Száraztészta teljes kiőrlésűből

Száraztészta teljes kiőrlésűből 9 éve 9 hónapja #13063

  • emre
  • emre profilkép
  • TÁVOL
  • Moderator
  • Hozzászólások: 752
  • Köszönetek száma: 168
Jó 3 hónapja készítek mindenfélét teljes kiőrlésű lisztből és nagyrész sikerült is kiváltani a fehérlisztet. Azóta a száraztészta is felesbe készül fehér + búza-tönköly vegyesből.

Köztudott, hogy a teljes kiőrlésű liszteknek az a nagy hátrányuk, hogy rövid az eltarthatóságuk (kb 2 hét). Emiatt is fele annyira sötét a bolti tk. liszt mint az otthon őrölt, én meg csak ez utóbbit használom.

A kérdésem az, hogy ez a rövid határidő, mennyiben változhat a száraztésztákban?
imi
Utolsó szerkesztés: 9 éve 9 hónapja Beküldte: emre.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Száraztészta teljes kiőrlésűből 9 éve 9 hónapja #13068

  • ecovitka
  • ecovitka profilkép
  • TÁVOL
  • Administrator
  • Hozzászólások: 1176
  • Köszönetek száma: 530
Anyósom 100% teljes kiőrlésűből csinálja a száraztésztát és van, hogy egy hónap után használjuk fel. Én nem tapasztaltam velük semmi problémát.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldal elkészítésének ideje: 0.107 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum