Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: MS kutatáshoz permakultúrás szemléletű gazdaságot keresünk

MS kutatáshoz permakultúrás szemléletű gazdaságot keresünk 7 éve 6 hónapja #17041

  • ecovitka
  • ecovitka profilkép
  • TÁVOL
  • Administrator
  • Hozzászólások: 1176
  • Köszönetek száma: 530
Sziasztok,
Egy kedves ismerősöm, Szilágyi Alfréd kérését továbbítom:

"Kedves Fórumtagok!

Szilágyi Alfréd, mesterszakos hallgató vagyok, a Gödöllői egyetemen, ökogazdálkodást tanulok, és már régebb óta foglalkozom a permakultúrával. A mostani szakdolgozatom kutatásának a témája permakultúrás szemléletű gazdaságok fenntarhatóságának vizsgálata és összevetése bio illetve konvencionális gazdaságokkal. Ha bővebben érdekel valakit a kutatásom, az alább megadott emailcímen érdeklődhet.

Szóval most permakultúrás szemléletben művelt gazdaságokat keresek, akik benne vannak, hogy elemezzem majd őket a tél folyamán. Mivel nincsen semmilyen minősítési rendszer ezért én olyan gazdálkodókat keresek, akik a magukénak vallják a permakultúra elveit, és ebben a szemléletben próbálnak gazdálkodni. Lehetőleg ne csak önfenntartásra termeljenek hanem eladásra is, de nem baj az se, ha saját felhasználásra megy vagy turizmuson keresztül értékesítenek csak legyen néhány hektáros a teljes művelt terület.

Maga a kutatásom a gyakorlatban annyival járna, hogy 1-2-szer meglátogatnám a gazdaságit, egyszer mindenképp egy fél napot rám kéne áldozni amikor rengeteg infót kérdeznék, a legapróbb adatokig (pl: hány tonna trágya keletkezik, vagy hány watt energiát használtok). Sajnos ezzel jár, de így lesz profi és tükrözi vissza amennyire lehet a valóságot.

Kérem aki ismer valakit aki megfelelne, vagy ő maga gazdálkodik és szívesen részt venne a kutatásomban azok jelezzék felém az alábbi emai címen /telefonszámon:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (inkább itt ha lehet)
06 27 350 593 (hétköznap esténként)

Várom a válaszotokat!
A jövőbeni találkozás reményében,
üdvözlettel,
Alfréd"
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldal elkészítésének ideje: 0.114 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum