Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Felhívás - Etikus méhészeti befektetés

Felhívás - Etikus méhészeti befektetés 11 éve 2 hónapja #4489

  • edusa
  • edusa profilkép
  • TÁVOL
  • Moderator
  • Hozzászólások: 422
  • Köszönetek száma: 180
Kedves Mézevők!

Egyedi mézbeszerzési lehetőséget kínálok. Lehetővé teszem mindazok részére, akik nem tarthatnak otthon méheket, hogy mégis méhcsaládjuk vagy méhcsaládjaik legyenek és évente megbízható, tiszta havasi mézhez juthassanak. A Kárpát-medence keleti csücskében lévő, ipari létesítményektől, mezőgazdasági vegyszerektől és közúti szennyeződésektől mentes helyen lévő bioméhészetemet kívánom ebben az évben jelentősen bővíteni és tanméhészetté alalkítani. Aki most saját méhcsalád vásárlásával hozzájárul ehhez a tervhez, annak a következőket ajánlom:

Ő maga adhat nevet az általa vásárolt méhcsaládnak vagy méhcsaládoknak és ezeket a neveket a kaptárokon meg is jelenítem. A június-júliusi időszakban, akinek kedve van hozzá, akár saját maga pergetheti ki a saját mézét. Védőruhát biztosítok és garantálom a méhcsípés nélküli mézelvételt.
Jelenleg 100 euro körül mozog egy méhcsalád ára. Aki befektet egy ennyi összeget, annak cserébe három részletben kínálok mézet. Első évben 10 kg, második évben 10 kg és harmadik évben 5 kg. Tehát egy méhcsalád megvásárlása esetén 25 kg mézet kap a tulajdonos. Ezt szerződésben garantálom minden leendő méhtulajdonosnak. Több család vásárlása esetén akár egy nagycsalád téli szükséglete is megtermelhető. Aki három család tulajdonosává válik, annak évente egy rajt is biztosítok, ami után a következő évben szintén haszon várható.

A méz eljuttatását Erdély egész területére és Magyarországra is meg tudom oldani.

Szerintem ennél jobb befektetést jelenleg egyetlen bank sem kínál, hiszen a harmadik évre a 100 euróból 125 lesz.

A tervezett tangazdság mellet a rajokból származó jövedelemből Székelyföld szabadtéri méhészeti múzeumát is felépítem, és nyaranta erdélyi fiataloknak méhészeti alapoktatást szervezek. Jelenleg a csíkszeredai Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen a MÉZ és a méhészeti termékek című tantárgyat oktatom és székelyföldi méhésztanfolyamok előadója is vagyok.


Befektetésével egy nemcsak egészséget vásárol magának és családjának, hanem egy tangazdaság létrejöttét is támogatja!

Az általam javasolt programra folyó év március 31-ig várom a mézet kedvelő jelentkezőket.

Tisztelettel: Sepsiszéki Nagy Balázs
www.uzvolgye.info
Utolsó szerkesztés: 11 éve 2 hónapja Beküldte: emre.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: emre, Lucagazda
Oldal elkészítésének ideje: 0.108 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum