Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Ökofarm, permakultúra, önkéntesség Szlovákiában-Sürgős

Ökofarm, permakultúra, önkéntesség Szlovákiában-Sürgős 10 éve 11 hónapja #6185

  • boszi1
  • boszi1 profilkép
  • TÁVOL
  • Fresh Boarder
  • Hozzászólások: 14
  • Köszönetek száma: 2
Érdeklődsz a fenntartható fejlődés és a permakultúrás gazdálkodás iránt? Szeretnél egy kis ízelítőt kapni, hogy hogyan is megy ez a gyakorlatban?
Jelentkezz a szlovákiai Brdarkába önkéntesnek!

Ha jól esne egy hónap frisslevegő, akkor irány Szlovákia, ahol a hagyományos építési és kézműves technikák mellett sokat tanulhatsz a gyümölcstermesztésről is, és hogy milyen lépések vezetnek egy önnfentartó közösség létrehozásához.
Brdarka egy apró kis falu Dél-Szlovákiában, ahol egy lelkes csapat pár évvel ezelőtt nekikezdett egy önfenntartó helyi gazdálkodás létrehozásának. Erről bővebben itt olvashattok.

Azóta sokat fejlődött a kezdeményezés, és ennek az egyik nagyon pozitív aspektusa, hogy szívesen fogadnak önkénteseket egy-egy évre, akik ily módon betekintést nyerhetnek az ilyenfajta gazdálkodás mikéntjeibe. Volt már ott magyar önkéntes is, akinek magyar és angol nyelvű rövid beszámolóit érdemes elolvasni!
Ha még többet szeretnél tudni a fogadó szervezetről, látogass el Facebook oldalukra is. Szlovákul van, de a képek magukért beszélnek!

Kezdés: 2013. május 7.
Időtartam: 12 hónap
Hely: Brdarka, Szlovákia

Jelentkezés módja:
Küldd el angol nyelvű önéletrajzodat és motivációs leveledet csatolt fájlként a "gyakornok (kukac) messzelato (pont) hu" címre. Az email tárgya legyen "Brdarka 2013". Nem hátrány, ha küldesz magadról néhány szimpatikus fotót is.
Tipp: Mindenképpen olvasd át a program részletes leírását, a fogadó szervezet elvárásait, mielőtt nekiállnál a motivációs leveled megírásának!
Csak magyar lakcímkártyával rendelkező jelentkezőket fogadunk el!

Jelentkezési határidő: 2013. április 15.

Ha még nem tudod, mi fán terem az Európai Önkéntes Szolgálat (röviden EVS), milyen

szolgáltatásokat nyújt, mit finanszíroz, kattints ide: www.messzelato.hu/evs

(Olvasd tovább a honlapon!)

messzelato.hu/hu/Brdarka_2013
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldal elkészítésének ideje: 0.127 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum