Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Konyhakerti növények termesztésének, feldolgozásának és értékesítésének sajátosságai és lehetőségei - INGYENES KÉPZÉS DÖMÖSÖN

Konyhakerti növények termesztésének, feldolgozásának és értékesítésének sajátosságai és lehetőségei - INGYENES KÉPZÉS DÖMÖSÖN 10 éve 5 hónapja #8310

  • sarzs
  • sarzs profilkép
  • TÁVOL
  • Junior Boarder
  • Hozzászólások: 34
  • Köszönetek száma: 4
Sziasztok,
íme a meghívó:
én ott leszek sz-v-h.
Ha valakinek nem jó az egyik időpont sem ( kicsit rövid az idő a hirdetés és a tanfolyam között) ne csüggedjen, lesz még a kistérségben (Dorog-Esztergom) máskor is.
Habár Dömös gyönyörű, és legalább mi megmutathatnánk, hol élünk!:)
GYERTEK!:)
És ne törődj vele, hogy a meghívó dömösieknek szól!:)


MEGHÍVÓ
Dömös község lakosai

részére, akiket ezennel meghívunk

A DGT Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. által szervezett

3 napos

az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap LEADER fejezetének LEADER

képzés jogcím keretében az Iskolarendszeren kívüli képzések megvalósítása, kiadványok

megjelentetésének támogatása megnevezésű és 1 026 223 célterület azonosító számú,

Konyhakerti növények termesztésének, feldolgozásának és értékesítésének sajátosságai és

lehetőségei című nyertes pályázathoz kapcsolódó

ingyenes képzésre

Étterem, Dömös

Helyszín: Időpontok:

Három Nyulak

Camping

2013 október

19-20-21,

20-21-22,

21-22-24.

A képzések 8 órától 17 óráig tartanak, 50 perces ütemezésben, utána és közben konzultációs

lehetőség.

Ebédet, kávét, üdítőt a képzés idején biztosítunk.

Részvétel: korlátozott létszámban, jelentkezési sorrendben.

Jelentkezés előzetesen a helyszínen, illetve a 06-20 414 85 21-es

telefonon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen

A közeli eredményes együttgondolkodás reményében üdvözlettel

Benkő János

képviselő

DGT Bt.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Konyhakerti növények termesztésének, feldolgozásának és értékesítésének sajátosságai és lehetőségei - INGYENES KÉPZÉS DÖMÖSÖN 10 éve 5 hónapja #8312

  • martindian
  • martindian profilkép
  • TÁVOL
  • Moderator
  • Hozzászólások: 1209
  • Köszönetek száma: 578
Szia,
Koszi az infot! lehet tudni pici reszleteket az eloadasokkal kapcsolatban, vagy az majd ott derulki? Marmint, hogy melyik nap mirol fog szolni stb..
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Konyhakerti növények termesztésének, feldolgozásának és értékesítésének sajátosságai és lehetőségei - INGYENES KÉPZÉS DÖMÖSÖN 10 éve 5 hónapja #8327

  • sarzs
  • sarzs profilkép
  • TÁVOL
  • Junior Boarder
  • Hozzászólások: 34
  • Köszönetek száma: 4
1, nap: termesztés
2. nap feldolgozás, tartósítás, sütés főzés
3. nap piacra jutás :)

kb ennyit tudok...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldal elkészítésének ideje: 0.115 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum