Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Szatyor képzés -- 2012 Júli 16

Szatyor képzés -- 2012 Júli 16 11 éve 9 hónapja #3065

  • ecovitka
  • ecovitka profilkép
  • TÁVOL
  • Administrator
  • Hozzászólások: 1176
  • Köszönetek száma: 530
Ha nincs még a környékeden bevásárló közösség, de szeretnél --> itt a lehetőség, hogy tanulj azoktól, akik már megcsinálták:



Kiket várunk?
Elsősorban vidéki városokban/ Budapest-környéki kis településen élőket, akik a Szatyorhoz hasonló kezdeményezést szeretnének indítani a saját közösségükben.
Képzés Időpontok:

Július 16., hétfő
10-15.00 Alternatív termelői-fogyasztói csoportok működési elvének bemutatása a budapesti Szatyorbolt példáján. Gyakorlati képzés a csoport logisztikai, önkéntes menedzsment és jogi szervezéséről és kapcsolatkiépítésről a helyi termelőkkel. Közös tudásbázis alkotás.
16-18.00 A Szatyor budapesti átvevőhelyének látogatása a termelők fogadása és a fogyasztói dobozok összeállítása közben, majd részvétel az átadás-átvétel szervezésében.
Augusztus: Előrehaladási Találkozó: Internetes konferencia résztvevőkkel. Konzultációs lehetőség. A pontos időpontot a résztvevőkkel közösen egyeztetjük majd.
Szeptember: Megalakult vidéki csoportok beszámolójának „kiállítása”. A pontos időpontot a résztvevőkkel közösen egyeztetjük majd.

További részletek:
messzelato.hu/hu/node/760
Utolsó szerkesztés: 11 éve 9 hónapja Beküldte: ecovitka.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: emre
Oldal elkészítésének ideje: 0.111 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum