Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Dragon Dreaming egész hétvégés bevezető kurzus - Október 11-13.

Dragon Dreaming egész hétvégés bevezető kurzus - Október 11-13. 10 éve 7 hónapja #7493

  • ecovitka
  • ecovitka profilkép
  • TÁVOL
  • Administrator
  • Hozzászólások: 1176
  • Köszönetek száma: 530
A Dragon Dreaming egy nagyon szuper módszer arra, hogy olyan projekteket tervezzünk és valósítsunk meg, melyekben minden szereplő motivált és a projekt végeztével nem kiégés, hanem örömünnep és megerősödés az eredmény. Én már másfél éve alkalmazom a Dragon Dreaminget különböző családi és közösségi projektekhez. Eleinte nem könnyű, de nagyon pozitív hatása van. Gyakorlással egyre gördülékenyebben megy és mint ahogy az a permakultúrával is van, ennek is nagyon sok mélysége van. Fel lehet készülni egy újabb életre szóló tanulásra.
Réka John Crofttól a DrDr atyjától tanulta nem csak a módszert, de annak továbbadását is. Meleg szívvel tudom ajánlani a kurzust.
Vitka



Dragon Dreaming egész hétvégés bevezető kurzus

Október 11-13., Budapest

Hogyan váltjuk valóra egyéni és kollektív álmainkat?

Mi tart vissza attól, hogy képességeink, lehetőségeink teljes mértékben kibontakoztassuk, és meghökkentően sikeres kezdeményezéseket hívjunk életre??

Mi az oka annak, hogy az innovatív ötleteken alapuló, lelkesedéstől hajtott projektek 90%-a megreked az álmodozás szintén???

A Dragon Dreaming módszer célja nem kevesebb, mint álmaink valóra váltása, és meghökkentően sikeres projektek létrehozása.

Célja egy híd felépítése a valóság – ahogy a dolgok jelenleg vannak – , és álmaink – ahogy szeretnénk, hogy lennének – között.

A Dragon Dreaming módszer segít, hogy átlépjük az elméletet gyakorlattól elválasztó láthatatlan határvonalat. Támogat abban, hogy az egyéni álmok kollektív, hatékony projektekké tömörüljenek.

Az Álmodás, Tervezés, Cselekvés és Ünneplés szakaszait egységbe foglalva keretet ad a fenntartható projektmegvalósításnak.

A péntek estétől vasárnap délutánig tartó műhelymunka során elsajátíthatjátok a Dragon Dreaming módszer alapjait, és eszközöket kaphattok álmaitok valóra váltásához!

Jelentkezés:
docs.google.com/forms/d/1nZHs7g71ToDm7zT...g35hyMefuiY/viewform

Facebook (a facebook eseményre regisztrálni nem elég!):
www.facebook.com/events/380427218750305/

Magyar Dragon Dreaming blog:
sarkanyalmok.wordpress.com

Csatolt fájl:

Fájlnév: dragondreamingbevezetmhely_oktber.pdf
Fájlméret: 391 KB
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MAcska
Oldal elkészítésének ideje: 0.115 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum