Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Dísznövénykert gondozás és növény csere-bere Budapesten

Dísznövénykert gondozás és növény csere-bere Budapesten 6 éve 8 hónapja #17506

  • Gabi
  • Gabi profilkép
  • TÁVOL
  • Fresh Boarder
  • Hozzászólások: 9
Sziasztok!
Ezt a témát azért indítottam, hogy megtalálják egymást azok akik szeretnék elcsereberélni a kertjükben lévő elszaporodott díszvövényeket újfélékre. Jöhetnek egynyáriak, évelők, lombosak, virágosak, lágyszárúak és cserjék vagy akár facsemeték.

Nálam most árnyékliliom és gyöngyvirág van, amiből biztos tudok adni pár tövet/hagymát, és lehet hogy találunk még mást is, ha eljössz, ugyanis elvállaltam a társasházunk előtti kert gondozását, és már van itt ez az: árnyékliliom, gyöngyvirág, tűzliliom, szagos gólyaorr, pár tulipán, nárcisz, nefelejcs, aranyeső, rózsatő, kisvirágú meténg, írisz, aranyfa, de nagy a terület és sok kopár rész van. Indító tanácsok is jól jönnének, hogy mi mivel nézne ki jól, de erre gy külön témát indítok, "Díszkert gondozása" címmel, remálem azt is olvassátok majd!

Vannak fogott magjaim: kétéves lilás rózsaszín kerti viola, szagos bükköny, és nézem még hogy mi.

Nekem mindenféle növény jól jönne most így, az előkert a ház északkeleti részén van így a szélek kivételével a terület legnagyobb része csak délelőtt kap napot, többet vagy kevesebbet attól függően van e fölötte fa, és sokszor van szerencsére. A széleken több nap van és van egy kisebb full napos rész is. Egy kb 60 mx 5 méters részről van szó, megszakítva átjárókkal. Jó lenne leveldula tő, rózsa, pünkösdi rózsa, meg mindenféle!
Köszi a hozzászólásaitokat! :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldal elkészítésének ideje: 0.109 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum