Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Kovászolt dinnyehéj

Kovászolt dinnyehéj 5 éve 6 hónapja #17799

  • szabolcs
  • szabolcs profilkép
  • TÁVOL
  • Gold Boarder
  • Hozzászólások: 182
  • Köszönetek száma: 121
Minap kaptam egy ismerős leányzótól kovászolt görögdinnyehéjat---fínom--csak a mm-es sötétzöldet vágta le róla --- ez egyébként egy jó vastag héjú tarlódinnye volt--de a fiatalasszony csinált már sima dinnyéből is ilyet....hajrá
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: martindian

Kovászolt dinnyehéj 5 éve 6 hónapja #17801

  • martindian
  • martindian profilkép
  • TÁVOL
  • Moderator
  • Hozzászólások: 1209
  • Köszönetek száma: 578
Én szintén levágom külső kemény héját, kivágom a piros belsejét, úgy , hogy maradjon egy pár milliméter piros is. ezt felkockázom picire és befőzöm édes lében....nekünk nagyon bejön. Mehet gyümölcskenyérbe is, pudingba stb...megmarad roppanósnak.
Utolsó szerkesztés: 5 éve 6 hónapja Beküldte: martindian.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldal elkészítésének ideje: 0.125 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum