Vér-, csont-, alga-, halliszt és szaruforgács, ill. bazalt, zeolit, dolomit őrlemények, stb.
Egyre többet olvasok róluk, de senkit nem ismerek aki használja is őket, nem tudom, hogy megéri-e a pénzét.
Mivel pénzbe kerül, én hirtelen csak annyit látok, hogy egy újabb tétel ami drágítaná a szezonális élelmünket és létrehoz egy újabb függőséget (akkor is ha terméshozamban megtérül).
Marad a kérdés, hogy a hobbi-kertésznek is megéri-e vagy csak annak aki pénzt is lát a termésből?
imi
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Válasz: Állati eredetű lisztek és ásványi őrlemények a veteményesben
11 éve 2 hónapja #4520
Mi a zeolitot használtuk, emlékeim szerint ez egy olcsó anyag. Szerintem jót tett, habár azt tapasztaltuk, hogy nagyobb mennyiségben nem tett jót a palántáknak. (Idén is tervezek beszerezni egy adagot belőle.)
Mivel könnyen beszerezhető, olcsó és nem tudsz rá olyan nagy mértékben alapozni, nem gondolom, hogy drágítana ill. függőséget okozna. De ezt te tudod jobban.
Csont- és vérlisztnek utána néztem a télen, de sehol nem tudtam felhajtani. Azt mondták egy helyen, hogy nem is fogok ilyet találni.
Tud erről valaki többet?
Utolsó szerkesztés: 11 éve 2 hónapja Beküldte: edusa.