Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: HelyKeresők

HelyKeresők 11 éve 1 hónapja #4537

  • sarzs
  • sarzs profilkép
  • TÁVOL
  • Junior Boarder
  • Hozzászólások: 34
  • Köszönetek száma: 4
Sziasztok,

idevág, még programnak is jó lehet :)

Figyelem HelyKeresők!

Közös érdeklődésünk fő témája kerül terítékre!
Megismerhetünk több formálódó közösséget, akik már a helykeresés/találás útjára léptek, és még nyitottak az új csatlakozók számára is. Lehetőségek tárháza nyílik előttünk :-)

Találkozzunk újra, ismerkedjünk egymással és a jövőnkkel!

Időpont: 2O13. február 3. 1O-17 óra között.

Helyszín: MagNet Közösségi Ház (Budapest, VI. ker. Andrássy út 98.)

A hosszú programot az ebédszünet osztja majd két részre: a nap elején egy 12 családos csoport mutatkozik be részletesebben, míg délután több kisebb kezdeményezésről hallhatunk.

A helyszínt ingyen kapjuk, viszont ételt nem vihetünk be. Van ott egy kis bio étterem, kérjük visszajelzéseteket, hogy kértek-e menüt, és ha igen, milyet? Van vegán-vegetáriánus-húsos is, egy főétel=7OO Ft, leves+főétel=1OOO Ft, teljes 3 fogásos menü 12OO Ft. Az étterem a szerdáig beérkezett jelzéseitek alapján készít étkeket, kérjük a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írjatok, ha kértek!

Ha Te egy olyan közösség képviselője vagy, ami beleillik a témába és szeretnétek bemutatkozni, akkor jelezd ezt felénk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

A rendezvény ingyenes, jöjjön minden érdeklődő!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldal elkészítésének ideje: 0.110 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum