Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Feb. 4-5 Fukuoka féle maglabdakészítés

Feb. 4-5 Fukuoka féle maglabdakészítés 12 éve 2 hónapja #893

  • Dávid
  • Dávid profilkép
  • TÁVOL
  • Moderator
  • Hozzászólások: 29
  • Köszönetek száma: 4
Február első hétvégéjén a Városi Sejtben összejövünk egy maglabda készítésre.

Sok kis labdát csinálunk agyag-komposzt keverékből, közepében egy jó maggal, amit guerilla kertészkedésben fogunk felhasználni. Ez hosszadalmas munka, de sok jó emberrel lehetőség van érdekes beszélgetésekre, kapcsolatteremtésre, és egyszerűen kellemes időtöltésre.

Mit hozzatok:
magokat, amiket szívesen felajánltok erre a célra, és egy pozitív hozzáállást. Az agyag és a komposzt már előkészítésben van.

Szombat és Vasárnap délután is ugyanaz lesz a program. Mert nem lesz semmilyen előadás, akkor jöhettek amikor ráértek, függetlenül a nyelvtől. Biztos vagyok, hogy mindkét nap magyarul is és angolul is fogunk beszélni.

Mert viszont a lakásomba egyszerre csak tíz ember fér el, arra kérnélek, jelentkezzetek be egy rövid üzenetben, és írjátok meg hogy mikor szeretnétek jönni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Várom sok maglabdázókat!



The first weekend in February the Urban Cell is hosting a seedball making get-together.

We'll be forming lots of clay/compost balls with good seeds in the middle, to use as live ammunition for guerilla gardening. It is tedious work, but with many good people there is a potential for interesting discussions, networking opportunities, and good old fashioned fun.

What to bring:
seeds that you're willing to donate for the cause, and a positive attitude. Clay and compost are being prepared.

Both Saturday and Sunday afternoon will have the same program. Since there is no lecture or presentation, feel free to come whenever you like. I'm sure we'll be speaking in Hungarian and English on both days.

Since my place can't fit more than ten people at once, please do sign up in a short e-mail, and let me know which day you'd like to come: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Looking forward to many seedballers!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldal elkészítésének ideje: 0.114 másodperc
Az fórum motorja a Kunena Fórum