tisztamo beküldte:
Nekem az a véleményem, hogy a malom az utolsó, amit érdemes megvenni, mi még nem is jutottunk el ide, pedig csak saját kenyeret eszünk két éve.
Szerintem is érdemes megsütni egy pár kenyetret mielőtt a malmot megvenné az eber, de az az igazság, hogy ha már tudod, hogy belefér a kenyérsütés a napi rutinodba, szerintem érdemes mihamarabb beruházni. Nálam hatalmasat ugrott a kenyér minősége mióta úgy kezdem, hogy előveszek 1,5 kg búzát...
A malommal kapcsolatban pedig ajánlom nézz körül, mert a szart is annyiért árulják, mint a jót. Sőt kinézetre is nagyon hasonlóak, csak a részletekben van különbség - de ott hatalmas.
Receptet, technikát nem írok, mert már mindent leírtatok előttem, meg amúgy is csak megmutatni tudnám, leírni nem. Gépet régen használtam, de hamar rájöttem, hogy az nem más, mint saját magunk becsapása. Azt tapasztaltam, hogy csak kézzel lehet csak jó kenyeret készíteni.